ALTO TS Series

           

          Alto Professional a fost fondata in 2000 de o echipa pasionata de ingineri audio care se straduiesc sa produca produse care ofera performante superioare la un pret accesibil. Prin utilizarea tehnicilor moderne de productie, tehnologiei DSP de ultima ora si a designului sofisticat, Alto a reusit sa produca o gama de produse care ofera performanta si valoare exceptionala pentru muzicianul profesionist si inginerul de sunet live.

Alto Truesonic 2 Series 

Seria Truesonic 2 a fost conceputa de la inceput ca fiind cele mai transparente difuzoare disponibile. Colaborand indeaproape cu profesionistii exigenti, Alto a pus mii de ore de ascultare si teste riguroase de laborator pentru a va asigura ca ceea ce trece printr-un difuzoar Truesonic 2 este exact ceea ce se reda. Nimic nu sta in calea unei performante de exceptie. Toate produsele din seria Truesonic au fost fabricate cu acest gand in minte.

Seria TS2 se bazeaza pe succesul uimitor si pe acceptarea larga a seriei actuale TS1. Prima serie TS1 a stabilit un punct de referinta prin optiunile date, claritate si performanta.

Seria Truesonic 2 cuprinde patru modele, TS208, TS210, TS212 si TS215. Amplificatoarele din toate cele patru sunt clasificate la 550 wati cu varf de 1100 wati – o crestere semnificativa fata de linia anterioara TS1. ACeasta noua capacitate de alimentare superioara asigura o productie mai mare pentru utilizarea in spatii mai mari, cu o claritate sporita, deoarece amplificatoarele nu vor distorsiona.

Design 

Designul nou de tip industrial este mai mult decat frumos : modelele TS212 si TS216 au 5 manere incorporate, iar TS208 si TS210 au doua, ceea ce le face usor de transportat. Modelele TS212 si TS215 au puncte de fixare/suspendare M10, iar TS208 si TS210 au puncte de suspensie M6. Modelele TS212 sunt disponibile in 2 culori : negru si alb. Carcasele rezistente si durabile au proprietati  acustice excelente, iar greutatea lor usoara le face usor de transportat.

Difuzoarele

„Eficienta” este facotorul important atunci cand vorbim de drivere. Din punct de vedere mecanic e greu sa faci un driver extrem de eficient. Componente scumpe, masuratorile cat mai stricte, materialul cat mai rezistent etc. Dar merita, pentru ca asta este ceea ce va doriti : un difuzor care va rezista cat mai mult in timp, un sunet curat indiferent de putere.

Difuzoarele din seria Truesonic 2 au fost conceputi sa fie extrem de eficienti, astfel incat sa profite de fiecare watt pe care il ofera – tare, curat, dinamic. Cu difuzoarele Truesonic 2, veti obtine o performanta mai buna in lumea reala – mai interesant si mai aproape de realitate decat difuzoarele conventionale.

Amplificator cu design modern 

Datorita amplificatoarelor de ultima generatie, difuzoarele functioneaza la temperaturi mult mai scazute decat amplificatoarele convetionale, chiar si in perioadele indelungate. Efortul de proiectare a acestor boxe, le-a permis sa incorporeze amplificatoare avansate cu caracteristici superioare de disipare a caldurii, eliminand necesitatea unor ventiloatoare costisitoare si zgomotoase.

Performanta superioara, utilitati de neegalat si optiuni flexibile de intrare/iesire, transportabilitate si valoare exceptionala – veti gasi totul in seria Alto Profesional TS2.

 

 

 

 

 

V Alin