1

Fly Music lansează noul cont INSTAGRAM

Pentru a fi mai aproape de prietenii și clienții săi, Fly Music Romania promo Instagrama lansat luna aceasta noul său cont oficial de Instagram, care se alătură astfel site-ului flymusic.ro, paginii oficiale de Facebook și conturilor de Twitter și Google+ ale brandului. Cu această ocazie, Fly Music invită toți utilizatorii aplicației la un concurs, vizitatorii noii pagini având parte de nenumărate surprize, precum și șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite de companie.

 

Pentru că știm că îți place să surprinzi diferite momente din viața ta și să le împarți cu prietenii, să fotografiezi peisaje, să faci selfie-uri în locurile vizitate și ești activ pe Social Media, te invităm să participi la concursul organizat de @FlyMusicRomania.

 

 

Pentru a participa la concurs trebuie să ne urmărești (Follow) contul de Instagram @FlyMusicRomania, să îți faci o fotografie cu instrumentul tău muzical preferat pe care să o postezi pe contul tău Instagram, iar la descriere să incluzi @flymusicromania și hashtag-ul #flymusicro. Dacă repeți pașii de mai sus în fiecare zi pe parcursul lunii aprilie, vei avea cele mai multe șanse de a câștiga unul dintre premiile puse la bătaie: o chitară acustică sau o pereche de căști Beyerdynamic.

 

Noul cont de Instagram Fly Music te așteaptă să descoperi multele cadouri și surprizele pe care Fly Music le-a pregătit pentru tine.

banner FB - Instagram

Florin L.

One Comment

  1. salut. cand va fi extragerea pentru concursul de pe instagram? Multumesc

Comments are closed.