Noi modele de mixere integrate Yamaha: EMX5 și EMX7

Yamaha a lansat două noi modele pentru renumita serie EMX de mixere integrate, EMX5 și EMX7, care beneficiază de mai mai multă putere, mai multe funcții, portabilitate și utilizare facilă.

Ideale pentru o gamă largă de utilizatori care au nevoie de o calitate excepțională a sunetului și operare optimă, modelele EMX5 și EMX7 dispun de amplificatoare de înaltă performanță (oferind ieșire de 630W și respectiv 710W per canal), cu protecție de supraîncărcare. Carcasă solidă, din metal rezistent la impact și mânere integrate ce asigură celor două mixere durabilitatea extraordinară, cu design versatil ușor de adaptat pe orizontală sau verticală.

Ambele modele dispun de patru canale mono și patru intrări mono/stereo, permițând până la opt microfoane și surse de intrare line-level pentru a fi conectate, cu 4 canale ce pot fi utilizate cu intrări Hi-Z. Ambele au două conexiuni Aux Send pentru un sistem de monitorizare sau dispozitive de efecte externe; ieșiri stereo TRS phone jack, speaker jacks ce pot fi utilizate cu ambele TS phone și speakON plugs și REC OUT jackuri de ieșire RCA-pin nebalansate.

EMX5 dispune de Yamaha 1-Knob Master EQ™ pentru aplicarea setărilor optimizate Speech, Music, și Bass Boost, în timp ce EMX7 dispune de un egalizator grafic tip flex (Flex9GEQ) care le permite utilizatorilor să selecteze până la nouă benzi dintr-un total de 31 pentru acordare nuanțată ±15dB.

Ambele modele includ Yamaha 1-Knob compressor și o secțiune DSP, cu 24 de efecte ale Yamaha SPX, lider în industria de profil. De asemenea pe EMX7 este inclus un procesor boxă, cu presetări ce se potrivesc cu diferitele modele de boxe pasive Yamaha pentru a asigura performanță optimă. Ambele au Feedback Suppressor, ce utilizează tehnologia de filtrare digitală unică Yamaha, seven-band notch pentru a elimina ecoul deranjant și nedorit prin apăsarea unui singur buton.

Modelele EMX5 și EMX7 beneficiază de o alimentare internă foarte eficientă pentru operare oriunde pe glob!

Pentru mai multe detalii despre mixerele integrate cu amplificare Yamaha EMX, preturi, accesorii si huse pentru mixere Yamaha EMX dati click pe flymusic.ro.

Fly Music