YAMAHA GENOS – NOUL FLAGSHIP

Yamaha și #FlyMusic au lansat Genos!!!
În cadrul unui workshop de excepție susținut de olandezul Peter Baartmans și într-o atmosferă plăcută în prezența a peste 80 participanți din județele Moldovei, companiile Yamaha și Fly Music au lansat – pe 1 februarie 2018 la Iași, Hotel Internațional/sala Magnum – noul model de aranjor profesional/workstation Yamaha GENOS.
Gândit inițial ca un work-shop de 2 ore, evenimentul s-a transformat într-un show muzical, fiind moderat de actorul Bogdan Horga de la Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani și sonorizat impecabil prin intermediul unui sistem de sunet Nexo de către Leonard Timofte, partener și prieten al echipei Fly Music.
Genos, noul model de aranjor profesional produs de Yamaha, a fermecat publicul prezent – iubitori de muzică, interpreți profesioniști, pasionați ai instrumentelor muzicale de ultimă generație – în primul rând datorită calităților sale tehnice și prin calitatea interpretării realizate de marele artist Peter Baartmans, un maestru interpret al acestui segment muzical, care activează în cadrul companiei Yamaha din 1981.
În partea a doua a evenimentului, Costel Vatamanu a pus în valoare din nou calitatea și naturalețea tonurilor noului workstation Yamaha Genos, prin intermediul unui program de ritmuri și hituri românești.
Seara s-a încheiat în aceeași manieră elegantă și relaxantă, cu degustare de vinuri LaCerta, snack-bar, ședințe foto cu artiștii și premii surpriză pentru norocoșii participanți la tombola evenimentului organizat de Fly Music.
Produsul Yamaha Genos este disponibil în stocul Fly Music și poate fi comandat accesînd https://goo.gl/Kohf2c

Tiberiu H.