Black Friday 2020 – Tratamentul Reducerilor – Instrumente Muzicale

Black Friday 2020

Este un an complicat, știm. Dar ce ziceți dacă vă oferim un tratament care o să vă facă această perioadă mai bună, lucru confirmat de către mii de clienți Fly Music de peste 10 ani încoace, an de an în luna Noiembrie?

Cercetătorii noștri de la laboratorul de marketing au analizat situația, și au venit cu un tratament dovedit eficient de mult timp la Fly Music, menit să aducă o atitudine pozitivă și o stare de bine prin campania promoțională  Black Friday 2020 – Tratamentul Reducerilor!

La Black Friday 2020 – Tratamentul Reducerilor, Fly Music vă invită să descoperiți peste 2020 de instrumente muzicale, echipamente audio, sisteme de lumini sau accesorii atent selecționate cu reduceri de până la 80% 🤩 De la branduri entry level până la branduri premium, chitare pentru începători la 150 RON, sau boxe profesionale sub 1500 RON, există ceva pentru toată lumea.

Dacă vreți să fiți primii anunțati în momentul în care reducerile devin disponibile, vă dăm ocazia să vă înscrieți în camera noastră de așteptare virtuală, unde distanțarea socială nu este o problemă. Puteți face acest lucru completând formularul de mai jos, sau accesând link-ul acesta.

📕 Regulament Black Friday 2020:

  1. Campania promoțională se desfășoară în perioada 13 Noiembrie 2020, ora 00:00 și Duminică 15 Noiembrie 2020 ora 23:59.
  2. Produsele prezente în campanie vor fi publicate Joi 12 Noiembrie 2020, ora 16:00. Reducerile vor fi disponibile doar începând cu data de 13 Noiembrie 2020 ora 00:00. 
  3. Promoțiile sunt valabile doar în limita stocului disponibil.
  4. Livrarea comenzilor se face doar după încheierea campaniei promoționale, într-un interval de 2-7 zile. 
  5. Plasarea comenzilor pe perioada campaniei se face exclusiv online, numai comenzile finalizate cu date valide fiind acceptate.

Vă așteptăm ca întotdeauna, cu drag!

Echipa Fly Music

Alex Rizea

Alex este un multi-instrumentist cu peste 10 ani experienta in domeniul muzicii. Chitara si echipamentele de studio sunt pasiunea lui, despre toate fiind pregatit sa va vorbeasca pe Fly Blog.