AFLĂ PRIMELE PRODUSELE DIN OFERTA DE BLACK FRIDAY 2021!

Black Friday 2021 bate la ușa noastră, iar după ultimile verificări avem peste 2800 de produse pregătite pentru a intra la super reducerile anului. Pentru că vrem să vă ajutăm să vă decideți din timp asupra produselor care vă interesează, am pregătit o listă selectă cu o mică parte din produsele participante la promoția de anul acesta.

Dorim să subliniem că acestea NU VOR FI singurele produse incluse la Black Friday 2021 la Fly Music, ci sunt doar câteva exemple care reprezintă cele peste 2800 produse de la peste 100 de branduri din care noi menționăm 7.

7 BRANDURI CONFIRMATE LA BLACK FRIDAY 2021

Yamaha beneficiază de un renume mondial în domeniul instrumentelor muzicale și echipamentelor audio. Sunt un lider de piață care au dovedit pe parcursul anilor că produc unele dintre cele mai bune produse de specialitate din lume. O parte din aceste produse de top vor fi la un preț special în curând de Black Friday.

Fender este probabil cuvântul care vine în minte multora când se gândesc la „chitară”. Grupul Fender oferă absolut tot ce este nevoie pe segmentul chitarelor, efectelor, amplificatoarelor și nu numai. Bineînțeles, Fender va fi prezent la Black Friday 2021 alături de brandul său frate – Squier.

Vom avea și o parte din gama de căști și microfoane profesionale Beyerdynamic disponibilă la Black Friday. Dacă ai așteptat până acum momentul să-ți schimbi căștile de referință vechi, și să-ți iei acel microfon USB la care te gândești de mult!

Segmentul de sisteme de sunet profesionale va fi unul bine reprezentat și în anul acesta la Black Friday 2021. Unul din brandurile prezente va fi Electro-Voice, un brand gigant pe segmentul de boxe, microfoane și sisteme audio live.

Pregătim câteva produse excelente pentru cei care sunt în căutarea unor clape MIDI, piane digitale entry-level sau monitoare de studio la prețuri accesibile – mai accesibile ca oricând acum de Black Friday!

Chitariștii nu se vor simți excluși de la această ediție de Black Friday! Zeci de produse de la BOSS vor fi prezente la această promoție – de la procesoare și pedale până la combo-uri, amplificatoare de chitară, sisteme wireless și nu numai.

Dacă vrei să-ți duci show-ul la următorul nivel, echipamentul de lumini este vital. Ai nevoie de moving headuri, mașini de gheață/fum/baloane, proiectoare PAR slim și nu numai – toate acestea le poți cumpăra de la brandul Chauvet, un producător cu tradiție și expertiză europeană în crearea celor mai bune echipamente de lumini.

+2800 PRODUSE si +100 BRANDURI

Anul acesta ne-am întrecut pe noi înșine, reușind să creștem numărul de produse selectate pentru campania Black Friday 2021 de la 2000 produse la peste 2800 produse. Asta înseamnă cu 40% mai multe produse la super prețuri pentru clienții Fly Music față de ediția Black Friday 2020 a anului trecut!

Aceste produse vor fi disponibile de la peste 100 branduri incluse în campania Black Friday 2021 la Fly Music. Nu vor lipsi mărci mult iubite precum Yamaha, Roland, Boss, Fender, Dynacord, Electro-Voice și în niciun caz nu vom duce lipsă de diversitate – fiecare categorie de produse va avea suficiente game de preț potrivite pentru oricine, fie începător, intermediar sai avansat.

📕 TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE CAMPANIA BLACK FRIDAY 2021

  • Peste 2800 de produse sunt prezente în campania Black Friday 2021 cu reduceri cuprinse între 5 și 80%
  • Produsele prezente în campanie vor fi publicate Joi 11 Noiembrie, ora 16:00 în categoriile special amenajate pentru campanie
  • Reducerile vor fi disponibile doar începând cu data de Vineri 12 Noiembrie ora 00:00
  • Livrarea produselor comandate se face în 3-5 zile lucrătoare
  • Plasarea comenzilor pe perioada campaniei se face exclusiv online, numai comenzile finalizate cu date valide fiind acceptate
  • Prețurile pomoționale sunt valabile doar în limita stocului disponibil

Pregătește-ți lista de produse dorite pe

www.flymusic.ro

Alex Rizea

Alex este un multi-instrumentist cu peste 10 ani experienta in domeniul muzicii. Chitara si echipamentele de studio sunt pasiunea lui, despre toate fiind pregatit sa va vorbeasca pe Fly Blog.