Fly Music – Dealer Autorizat al Grupului Roland

La Fly Music vă oferim sute de branduri renumite din domeniul instrumentelor muzicale, echipamentelor audio live și studio la vânzare – fiecare brand cu zeci, sute – uneori chiar MII de produse.

Însă avem onoarea să fim Dealer Autorizat pentru o parte din aceste branduri de renume, ceea ce mă aduce la motivul pentru care scriem acest articol.

FLY MUSIC – DEALER AUTORIZAT PENTRU GRUPUL ROLAND

Fly Music are onoarea să fie și în 2021, Dealer Autorizat pentru brandurile grupului Roland: BOSS (produse destinate chitariștilor), Roland (instrumente cu clape și accesorii), Roland Professional A/V (echipamente audio/video) și V-Moda (căști profesionale). Dorim să trecem cu voi prin revistă aceste branduri, pentru a vă arăta punctele lor forte.

Despre BOSS

Boss este un producător de efecte pentru chitară și bass. Este o divizie a Grupului Roland, un producător japonez care este specializat în instrumente muzicale și accesorii. Pentru mulți ani Boss au creat o gamă diversă de produse legate de procesarea efectelor pentru chitare, incluzând pedale „compact” și „twin”, pedale multi-effect (procesoare), acordoare digitale și pedaliere.

În ultimii ani Boss și-au extins gama de produse pentru a include și amplificatoare de chitară din seria Waza și Katana care integrează efectele legendare Boss – și de asemenea în 2021 au lansat primele lor chitare digitale!

Vezi aici toate produsele BOSS de la Fly Music

Despre ROLAND

Roland este brandul original care a pornit întreaga companie și reprezintă sufletul acestui producător. Fiind un brand japonez de instrumente muzicale electronice, echipament electronic dar și software, a fost fondat la Osaka în 1972. Astăzi brandul Roland este renumit pentru pianele sale digitale, sintetizatoare, orgi electrice, acordeoane dar și tobe electronice.

Roland au fabricat numeroase instrumente cu un impact longeviv asupra muzicii, precum sintetizatorul Juno-106, sintetizatorul bass TB-303, și mașinile de ritm iconice TR-808 și TR-909. Roland au avut de asemenea un rol vital în dezvoltarea tehnologiei MIDI, o modalitate standardizată de a sincroniza instrumentele electronice fabricate de diverși producători. În 2016, revista britanică Fact au descris impactul Roland drept „probabil cel mai mare impact avut în dezvoltarea muzicii electronice dintre toate companiile vreodată”.

Roland au început să dezvolte și un segment nou pentru echipamente audio/video profesionale, unde putem regăsi produse precum mixere video, echipamente podcast/streaming, console digitale, convertoare video și multe altele.

Vezi aici toate produsele ROLAND de la Fly Music

Despre V-MODA

V-MODA ca și brand a fost fondat în 2004, în hubul muzical și creativ reprezentat de Los Angeles. Atunci compania a observat un gol în piață între industria fashion, tech, cea muzicală, și au observat ce lipsește: căști cu design modern și elegant, fabricate din materiale premium care se potrivesc stilului tău – iar noi credem că au reușit să țintească la fix!

Astăzi, compania este parte a grupului Roland și a vândut peste 4 milioane de căști de înaltă performanță în întreaga lume, oferind produse legendare precum seria Crossfade, astfel devenind brandul preferat pentru mulți din cei mai populari producători, DJ și audiofili moderni.

Vezi aici toate produsele V-MODA de la Fly Music

Alex Rizea

Alex este un multi-instrumentist cu peste 10 ani experienta in domeniul muzicii. Chitara si echipamentele de studio sunt pasiunea lui, despre toate fiind pregatit sa va vorbeasca pe Fly Blog.