Fly Music este partener al Scolii de vara From classic to jazz

În perioada 24-26 iunie 2015, Fly Music va fi partener al Școlii de vară EMIL BÎZGĂ SUMMER SCHOOL / From classic to jazz, ce se vor desfășura în cadrul Muzeului Memorial „Mihai Eminescu” Ipoteşti. Cursurile vor fi susținute de Emil Bîzgă (trompetă), Cătălin Milea (saxofon) și Marius Vernescu (pian).

Emil Bizga Summer School 2015Program:

24.06.2015 Festivitate de deschidere / Masa prânz / Workshop / Cina / Activităţi recreative / jam session

25.06.2015 Mic dejun / Workshop / Masa prânz / Workshop / Cina / Activităţi recreative / jam session

26.06.2015 Mic dejun / Workshop / Masa prânz / Workshop / Cina / Festivitate de închidere / decernare diplome

Condiţii de participare / înscrieri :

Costul este de 150 euro de participant (cazare 3 nopţi, 3 mese pe zi pentru toată perioada, plata cursurilor).

– Transportul nu este asigurat.

Pentru mai multe informaţii contactaţi organizatorul Şcolii de vară Emil Bîzgă la: emilbizga@yahoo.com

Facebook: facebook.com/emilbizga

Pe parcursul cursurilor elevii vor putea practica pe instrumente de calitate puse la dispoziție de Fly Music, instrumente special proiectate cu ajutorul educatorilor, a tehnicienilor reparatori și a interpreților profesioniști pentru a oferi încredere în interpretare la orice nivel, având caracteristici și materiale care depășesc așteptările.

Considerat unul dintre cei mai valoroşi trompetişti români, Emil Bîzgă şi-a desăvârşit studiile muzicale la Conservatorul din Bucureşti. Cu un master în trompetă clasică la Malmo şi trompetă de jazz la Hanovra şi Universitatea Rutgers din New Jersey, Emil Bîzgă a colaborat îndeaproape cu artişti de renume precum Hakan Hardenberger şi Wynton Marsalis. Muzician de excepţie, Emil îmbină muzica clasică cu jazzul sau folclorul balcanic.

Fly Music România este o companie națională aflată în topul distribuitorilor de instrumente muzicale, cu o activitate frecventă în ultimii ani în proiecte educaționale în parteneriat cu instituții de prestigiu ca Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, Universitatea „Ștefan cel Mare”, Casa de Cultură a Studenților și Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Pentru detalii puteți accesa www.flymusic.ro sau www.facebook.com/FlyMusicRomania

 

Fly Music