Tobe Digitale Alesis DM Lite

Modelul de tobe lansat la sfârșitul anului 2013, este un set compact, ideal pentru spatii mici, foarte ușor de utilizat și de transportat. Fiind un set de tobe electronice, acesta permite studiul în spatii inchise, fără a deranja, fiind foarte silentios.

Fiecare pad din acest set, este înconjurat de o banda led care se aprinde la fiecare lovitura, facandu-l foarte atractiv, mai ales copiilor.

Tobe Digitale Alesis DM Lite

Din punct de vedere al performantelor, setul este compus din 7 paduri dinamice, 2 pedale, modul se sunet, cabluri, stativ, alimentator si un set de bete. Modulul de sunet este foarte intuitiv si usor de folosit avand 200 de sunete combinate in 10 preseturi si 30 de melodii demo.

Sunetul este foarte bun pentru un set de tobe din categoria low cost, iar prin portul USB puteti controla orice soft cu sunete de toba si nu numai.

Acest ste de tobe poate fi alegerea perfecta pentru incepatori sau pentru cei avansati ce vor sa studieze acasa fara a deranja. De asemenea , poate fi cadoul perfect pentru un pasionat de tobe.

Va asteptam in magazinele Fly-Music pentru a testa acest model de tobe!

Alex T.