Update HeadRush 2.3

NOUTATE

HeadRush anunță update-ul 2.3 pentru linia lor de procecesoare pentru chitară – Gigboard și Pedalboard.

Vă prezentăm 11 noi amplificatoare și efecte, disponibile prin update-ul gratuit pentru utilizatorii Pedalboard și Gigboard.

În atenția tuturor chitariștilor! HeadRush dă drumul la 2021 prin update-ul important 2.3 care include 2 modele noi de amplificator, 5 pedale de distortion, 3 efecte de modulație și 1 reverb nou. De asemenea există îmbunătățiri de performanță pentru looper-ul integrat și Audio USB, împreună cu modificări minore de UI (interfață utilizator).

Fie că dorești să îți începi aventura în lumea digitală a modelării de amplificatoare de chitară sau ești un veteran care dorește să-și sculpteze tonul caracteristic, Pedalboard și Gigboard sunt construite ca un tanc, au capabilități de modelare a tonului de ultimă generație și o interfață orientată către utilizator care îți garantează tot ce este mai important – tonul perfect de chitară la numai o atingere distanță!

CARE SUNT NOUTĂȚILE?

  • 2 noi modele amplificator în categoria AMP
    • ’05 TANGERINE 30 CH1
    • ’05 TAGERING 30 CH2
  • 5 noi FX-uri în categoria DISTORTION:
    • MX DIST
    • D1 DIST
    • K DRIVE
    • ROUND FUZZ
    • ANXIETY OD V2
  • 3 noi FX-uri în categoria MODULATION:
    • ACOUST SIM
    • DETUNE
    • OCTAVES UP
  • AMBI VERB adăugat în categoria Delay/Reverb FX
  • Control FEEDBACK al Looper-ului revizuit pentru un looping tip Frippertronics mai performant
  • Multiple optimizări DSP și îmbunătățiri UI

NEW Amps & FX

HeadRush Pedalboard și Gigboard oferă cele mai versatile, realistice și intuitive amplificatoare, cabinete, microfoane și efecte descoperite într-un procesor de chitară tip floorboard. Update-ul 2.3 extinde capacitățile acestora prin adăugarea a 2 noi modele de amplificatoare care au fost inspirate de tonul consistent și „cremos” al unui Orange AD30HTC. Update-ul de asemenea adaugă mult cerutele efecte, inclusiv un simulator ultra-realist de chitară acustică bazat pe BOSS Acoustic Simulator, un generator de octave conceput pentru tonuri de solistică și un reverb ambiental deosebit. HeadRush au adăugat și un efect tip Detune pentru un plus de nostalgie, propulsând și mai mult librăria lor de efecte polifonice de înaltă performanță.

NEW Dirt

Ca un răspuns direct al celor mai populare solicitări de la utilizatori, HeadRush au extins gama lor de efecte adăugând 5 pedale noi tip „dirt” care cuprind sound-uri de distortion, overdrive și fuzz, toate inspirate în mod direct de Fulltone OCD, BOSS DS-1, Klon Centaur și MXR Distortion. Aceste noi adiții oferă chitariștilor un nivel de prelucrare și îmbunătățire a tonului avansat, permițându-le să adauge tonuri breakup și crunch la modelele de amplificatoare, riffuri & lead-uri heavy și psihedelice și multe altele.

EXEMPLE VIDEO

Mai jos puteți urmări un video demonstrativ cu tonurile posibile prin noul update.

DESPRE PRODUSE

Oferind un procesor avansat quad-core și alimentat de software-ul exclusiv Eleven HD Expanded DSP, HeadRush Pedalboard și Gigboard oferă cele mai versatile și realistice sunete de amplificator, cabinet, microfon și efecte descoperite vreodată într-un procesor tip podea de efecte.

Ecranul touch screen de 7 inch îți permite să atingi, creezi instant, și să editezi echipamentul tău într-un mod intuitiv fără precedent.
În plus, ambele modele oferă schimb de preseturi rapid cu reverb și delay tail spillover, un looper incorporat cu 20 de minute de înregistrare disponibile, abilitatea de a încărca fișiere de impulse response și efecte originale tip boutique care nu pot fi găsite niciunde altundeva.


Fie că îți dorești un amplificator clasic, cald, vintage cu un drive natural de lampă, texturi vaste ambientale stereo cu feedback infinit sau cel mai heavy ton pentru djent, Pedalboard și Gigboard HeadRush acoperă toate nevoile tale posibile.

Vezi produsele HeadRush aici: https://www.flymusic.ro/539_headrush

DESPRE HEADRUSH

Oferind soluții inovative chitariștilor pentru interpretare și înregistrare, HeadRush se specializează în echipament electronic care lasă convenționalul în trecut, oferind noi căi prin care muzicienii își pot îmbunătăți procesul creativ.
Pro Tools® și Eleven® sunt mărci înregistrate ale Avid Technology, Inc. HeadRush® este marcă înregistrată a inMusic Brands, Inc.
Toate celelalte produse sau nume de companii sunt mărci înregistrate ale deținătorilor lor respectivi și sunt utilizate strict cu scopul de referință, fără a avea vreo afiliere cu inMusic Brands.

Alex Rizea

Alex este un multi-instrumentist cu peste 10 ani experienta in domeniul muzicii. Chitara si echipamentele de studio sunt pasiunea lui, despre toate fiind pregatit sa va vorbeasca pe Fly Blog.