Yamaha Electrical Guitar Set

Yamaha RS420 Black Steel

yamaha-rs420-revstar-black-steel

Chitara electrică cu un design special inspirat de motocicletele anilor 70 din Londra și Tokyo. Specificațiile sale, fac din această chitară un instrument care satisface cele mai exigente cerințe. Are un design nou, elegant, cu componente stage-ready, doze alnico humbuckers, profil al grifului foarte confortabil pentru cântat, bridge tune-o-matic cu stopbar tailpiece, și binding elegant al corpului.

Yamaha THR100H Single Channel 

yamaha-thr100h-1 yamaha-thr100h-2

 

Amplificator de chitară (head), ce oferă o putere de 100w la impedanță de 8/16 ohmi, 50W la 4 Ohmi. Amplificator de clasă D, oferă 5 tipuri de simulatoare de amplificator (solid, clean, crunch, lead & modern), simulatoare de lampă (EL34, 6L6GC, KT88, EL84 și 6V6), și efecte incorporate (booster, reverb, noise gate, fx loop și simulator de difuzor). Ca și controale, oferă amp type, booster, gain, master, bass, middle, treble, presence, reverb și level (pe panoul frontal al amplificatorului), și controale pe spatele amplificatorului pentru class A/AB (x2) și ground lift.

Yamaha THRC212 Guitar Amp Cabinet

yamaha-thr-c212-guitar-amp-cabinet-01

 

Cabinet pentru chitară electrică, cu configurație 2×12”, echipat cu difuzoare Eminence Legend1218 și The Tonker de 12”. Acest cabinet a fost conceput special pentru amplificatorul THR100H Dual, și oferă balans, claritate, punch și feeling-ul vintage. Oferă posibilitate de selectare a modului de operare mono sau stereo.

 

Tiberiu H.